Kapetan Slovana zadovoljen s prvo tekmo

Minuli vikend smo spremljali sklepno dogajanje v državnem prvenstvu vaterpola. Na prvi tekmi za tretje mesto sta se udarila Slovan in Koper. Po slabšem začetku so Ljubljančani vzeli stvari v svoje roke in na koncu slavili prepričljivo zmago proti gostom iz Kopra.

Po zmagi nad Koprom je misli strnil kapetan ljubljanske ekipe Martin Puš.

“Najprej bi rad pohvalil celotno ekipo za odigrano tekmo, slabši začetek je bila zgolj posledica nervoze, ki se je pojavila glede na pomembnost tekme. V drugem delu tekme smo le obrnili rezultat v svojo korist in mirno pripeljali tekmo do konca. Naredili smo prvi korak do zastavljenega cilja, se pa zavedamo, da nas čaka še ena zelo težka tekma v Kopru. Prepričan sem, da se Koper po tej tekmi ne bo predal, tako, da se bomo morali še zelo potruditi, da dosežemo zastavljeni cilj in to je osvojitev 3. mesta v državnem prvenstvu,” je po prvi zmagi v malem finalu državnega prvenstva v vaterpolu povedal kapetan Slovana Martin Puš.

Ljubljana Slovan : Koper 1958 14:6 (1:3, 3:1, 6:0, 4:2)
Strelci:
LJ – Puš in Čanč 3, Potočnik in Žiberna 2, Zidar, Guberac, Salihi in Petrovčič 1.
KP – Anzeljc 3, Fičur 2, Janoševič 1.

Aleksander Sokler

Comments (1)

  1. vorbelutr ioperbir

    I really prize your work, Great post.

Leave a Reply

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.