Komelj: “Zaslužimo si naslov in mislim, da ga bomo osvojili”

Včeraj smo na bazenu pod Skalco v Kamniku spremljali drugo tekmo finalnega obračuna Calcita proti Triglav Kranju. Calcit Waterpolo je po izenačeni igri bil za gol boljši od AVK Triglav Kranj. Junak tekme je bil Sebastjan Novak, ki je prispeval zadnji gol po streljanju petmetrovk. Rezultat je bil na koncu 9 : 8 (1 : 2, 1 : 1, 1 : 0, 2 : 2, 4 : 3).

Kristijan Novak:
“Ni še konec, v soboto nas čaka še ena tekma. Zdaj se bomo malo poveselili, v soboto pa gremo po novo zmago in naslov državnega prvaka”, je dejal Sebastjan Novaka.

Trener Calcita Aleš Komelj: Odigrali smo korektno tekmo
»Prvič smo eno od finalnih tekem igrali v Kamniku na zunanjem bazenu. Čestital bi nasprotniku, ki nam je bil danes res ‘trn v peti’, kjer smo se stalno izmenjevali v vodstvu in na koncu povedli v loteriji. Za nas to pomeni, da imamo v žepu dve zmagi potrebujemo še tretjo in tudi, če tretjo tekmo izgubimo, nas bodo na morebitni četrti tekmi pričakali navijači in nas popeljali do naslova, ki si ga letos resnično zaslužimo in mislim, da ga bomo osvojili”, so bile besede trenerja Calcit Waterpola.

Naslednja tema bo v soboto 29. maja ob 18. uri v Kranju.

FOTO: Aleksander Sokler/Waterpolo Calcit Kamnik

Aleksander Sokler

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.