Triglavani podaljšali finale

Včeraj je bila na sporedu tudi tretja tekma finala državnega prvenstva v vaterpolu. Vaterpolisti Calcit Kamnika so imeli priložnost, da si že v Kranju zagotovijo zgodovinski, prvi naslov, a so domačini prekinili niz in slavje Kamničanov in podaljšali finale z domačo zmago.

V Kranju smo spremljali tretjo tekmo finala vaterpolskega DP. Ekipi sta prvi dve četrtini igrali gol za gol in na polčas odšli poravnani. V tretji četrtini smo nato spremljali izjemen tempo, na koncu pa so Triglavani s tremi zaporednimi zadetki kot prvi na tekmi povedli z več kot golom. V zadnji četrtini so nato Kranjčani še stopili na plin in tekmo mirno pripeljali do konca. Pri domačih je s petimi zadetki blestel Andraž Pušavec, trikrat je zadel Jan Justin, po dvakrat pa Jaša Lah. Pri gostujoči ekipi je trikrat zabil Blaž Benkovič, še trije igralci pa so zadeli dvakrat.

Četrta tekma finala bo v sredo ob 19:30 v Kamniku.

DP člani, 3. tekma
Triglav : Calcit Kamnik 15:10 (3:3, 2:2, 5:3, 5:2)
Strelci:
TRI – Pušavec 5, Lah in Justin 3, Popovič, Rahne, D. Gostič, M. Gostič in Paunovič 1.
KAM – B. Benkovič 3, Stele, S. Novak in Al. Cerar 2, K. Novak 1.

FOTO: Tit Košir/AVK Triglav Kranj

Aleksander Sokler

Leave a Reply

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.