Final 8 lige prvakov v Beogradu

Ta konec tedna na bazenu 11. april v Beogradu poteka zaključni turnir lige prvakov.

V včerajšnjih četrtfinalnih dvobojih so se v boj za najvišja mesta uvrstili španska Barceloneta, italijanska Pro Recco in Brescia ter branilec naslova izpred dveh sezon (lani sezona ni bila končana) madžarski Ferencvaroš.

Rezultati četrtfinala:
Pro Recco : Waspo98 Hannover 16:9
FTC Telekom Budimpešta : CN Marseille 14:6
Jug Adriatic Osiguranje : AN Brescia 10:12
Zodiac CNAB : Olympiacos Pirej 22:9

Danes na turnirju potekajo polfinalni boji za mesta med 5. in 8. ter 1. in 4., jutri pa so na sporedu tekme za končne uvrstitve. Na turnirju v Beogradu imamo svojega predstavnika tudi Slovenci, saj pravico na srečanjih deli mednarodni sodnik Boris Margeta.

Današnji razpored:
5-8
13.00 Waspo98 Hannover : Olympiacos Pirej
15.30 CN Marseille : Jug Adriatic Osiguranje
1-4
18.00 Zodiac CNAB : Pro Recco
20.30 FTC Telekom Budimpešta : AN Brescia

FOTO: fradi.hu

Leave a Reply

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.