Dušan Mandić MVP finalnega turnirja LP

Srbski levoroki bombarder Dušan Mandić je, na včeraj končanem zaključnem turnirju lige prvakov v Beogradu, osvojil naziv najkoristnejšega igralca turnirja.

Srb je s Pro Reccom, za katerega igra že šest let, po dolgem času ponovno uspel priti na evropski klubski vrh. V zadnjih letih se je Pro Recco sicer redno uvrščal na zaključne turnirje, a bil na koncu vedno prekratek.

Po poročanju spletne strani vaterpolovesti.com je po včerajšnjem finalu dejal: “Dolgo smo čakali ta naslov, šest let. Bilo je težko, trpeli smo, izpadali v polfinalu, izgubili tudi finale v Genovi. To sem si zelo želel, zato zahvala soigralcem, trenerjem, strokovnemu štabu in ostalim ljudem iz kluba. Ne zanima me nagrada MVP, saj smo ta naslov osvojili skupaj, ne igram le jaz. Dali smo vse od sebe in tu je rezultat.”

Seveda ni šlo mimo govoric, da si ga v svojih vrstah želi Novi Beograd, a Mandić o tem še ni želel dajati izjav. V Beogradu namreč sestavljajo ekipo za naskok na evropski vrh, saj so si zagotovili gostiteljstvo zaključnega turnirja še za prihodnji dve sezoni.

FOTO: len-f8belgrade.rs

Leave a Reply

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.