Hotel na Brdu pri Kranju gosti olimpijske prvake

Te dni je slovensko vaterpolo vzdušje usmerjeno na Štajersko, kjer Maribor gosti kvalifikacije za EP reprezentanc kategorije U17. Prav sklepno dejanje v slovenskem vaterpolu bo zaznamoval dogodek v Mariboru, včeraj pa je novo nastali hotel na Brdu pri Kranju doletela velika čast.

Novo nastali Elegans hotel Brdo namreč gosti zvezdniško reprezentanco Srbije, ki velja za eno najmočnejših reprezentanc vaterpola na svetu. Srbi so tudi aktualni olimpijski prvaki, na Brdu pa bodo opravili del priprav na olimpijske igre, ki jih meseca julija in avgusta čaka nastop na OI v Tokiu. Srbska reprezentanca bo tako v Tokiu branila zlato medaljo.

 

 

 

Aleksander Sokler

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.