V imenu igralcev U-17 se je predstavil domačin Jurij Seljak

Jurij Seljak in Tim Kačič sta mariborski dvojec, ki prihajata iz domačega vateropolskega kluba AVK Maribor. Na novinarski konferenci se je v vlogi igralca predstavil Jurij, sicer sin Jerneja Seljaka, ki je nekoč branil tudi barve slovenske članske reprezentance.

Jurij, ti od vseh najboljše poznaš mariborsko vodo, kakšna je?

“Voda je vredu”, se je na zanimivo vprašanje z nasmehom odvzval mladi vaterpolist in nadaljeval ... “Sicer se z igralci dobro poznamo tudi, ko nismo v bazenu in se radi družimo tudi izven vaterpola. Smo zelo dobro uigrani, saj smo igrali že dve leti nazaj tako v kvalifikacijah, kot tudi na EP do petnajst let. Prav zaradi tega in ker smo dobro trenirali, gremo v kvalifikacijah na zmago”,  je samozavestno dejal Jurij.

Igrali ste tudi slovensko člansko ligo, so vas člani v igri dosti”tepli”?

“Borili smo se”, je bil še diplomatski Jurij.

Aleksander Sokler

Comments (1)

  1. Wow, wonderful blog layout! How lengthy have you ever been blogging for?

    you made running a blog glance easy. The whole glance of your site is wonderful, let alone the content!
    You can see similar here e-commerce

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.