Vse ekipe so prestale testiranje na koronavirus!

Pred današnjimi tekma so se vse ekipe testirale na koronavirus. Tudi naša izbrana vrsta je negativna, vendar samo na testiranje. Vsi že komaj čakajo, da se bodo danes  pognali v bazen in skušali doseči zmago proti avstrijski ekipi, ki je za njih še vedno neznanka.

Danes so dobili majice tudi v eni izmed barv slovenske zastave in jih tako nekateri že zamenjujejo z rusko reprezentanco … Seveda jim je rdeča barva dala tudi dodatne energije, razpoloženje v ekipi je pa tako ali tako na najvišjem možnem nivoju.

Tekma se bo začela ob 19.30 tudi z neposrednim prenosom. Za ogled v dvorani Pristan bo seveda potrebno PCT dokazilo.

Aleksander Sokler

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.