Filip Filipović o napornih pripravah v Kranju

S petkovim dopoldanskim treningom je srbska reprezentanca zaključila sklop priprav na OI, ki je potekal v Kranju. 12 napornih dni je tako sedaj za igralci, ki bodo priprave v ponedeljek nadaljevali v domovini. Nekaj besed o celotnem dogajanju v prestolnici Gorenjske je po sredinem večernem treningu povedal tudi kapetan izbrane vrste Filip Filipović, ki ga je doletela tudi čast, da bo nosil srbsko zastavo na otvoritvi v Tokiu.

“Kar lahko rečem, je to, da so te priprave potekale najbolje, kot so lahko. Če si športnik zamisli neke idealne pogoje, so to taki, kot jih imamo mi v Kranju že več kot desetletje. Ko pridemo v Kranj, se vsakič pripravljamo na najboljši možni način. Imamo tudi čas za odmor, vemo pa, da se tu dela udarno, da ni milosti, a vsi vemo, kaj je naš cilj – zlata medalja na olimpijskih igrah. Na nas je, da pokažemo, kakšni smo in kaj zmoremo, zavedamo pa se, da obstaja mnogo ekip, ki zagotovo spadajo v krog favoritov za naslov. Dali bomo vse od sebe in poizkušali izkoristiti naše izkušnje in vrhunsko fizično pripravljenost, za katero menim, da smo jo dosegli s pripravami v Kranju.”

Srbijo konec prihodnjega tedna v Beogradu čaka pripravljalni turnir, na katerem bodo nastopile še Španija, Francija in mlada reprezentanca Srbije, ki se pripravlja na nastop na svetovnem prvenstvu. Po tem turnirju bo selektor Dejan Savić določil 13 potnikov na OI.

FOTO: Waterpolo Serbia/FB

Jaka Mikoletič

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.