Kranj 75 in Žusterna 100% po prvem turnirju

Včeraj je bilo na bazenu Žusterna v Kopru odigranih prvih pet srečanj druge slovenske lige. Popoln izkupiček po prvem dnevu tekmovanja sta zabeležili moštvi Kranja 75 in domače Žusterne.

V Kopru so se na prvem turnirju druge lige poleg omenjenih moštev predstavile še ekipe Gorica, Mrož iz Ljubljane in celjski Posejdon. V odličnem ambientu in lepem vremenu so ekipe, ki so po večini sestavljene iz veteranov in mladih upov vaterpola prikazale zanimive predstave, z dvema zmagama na uvodu pa se lahko pohvalita Kranj 75 in koprska Žusterna.

Rezultati:
Kranj 75 : Mrož 10:3 (3:0, 3:1, 2:2, 2:0)
Svečak, Podvršček in Hribar 2, Drempetič, Laketič, Blažič in N. Štromajer 1; Bozolič, Hudej in Pavešič 1.
Posejdon : Žusterna 6:11 (3:4, 1:2, 1:2, 1:3)
Kordež 2, Glavan, Čretnik, Kirasič in Stajič 1; Stopar in Černeka 3, Fičur in Kocjančič 2, Pečar 1.
Gorica : Kranj 75 5:8 (2:1, 1:1, 1:3, 1:3)
Hribar 3, Podvršček 2, Šmrkovič, Batistič in Čadež 1; Šantak 2, S. Koder, Ivovič in Del Gallo 1.
Mrož : Posejdon 2:13 (0:3, 1:3, 0:4, 1:3)
Hudej in Medič 1; Frece 3, Čretnik, Klenovšek, Kosič in Stajič 2, Glavan in Planinšek 1.
Gorica : Žusterna 4:7 (1:2, 1:1, 2:2, 0:2)
Del Gallo in Radovanovič 2; Fičur 3, Kocjančič in Černeka 2.

Lestvica: Kranj 75 in Žusterna 6, Posejdon 3, Gorica in Mrož 0.

Drugi turnir bo na sporedu ob koncu poletja v Celju.

FOTO: ŠD Kranj 75

Comments (1)

  1. For renal dialysis; the initial dose should not exceed 25 g and patients should be carefully observed for signs of fluid overload donde comprar levitra en america

Leave a Reply

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.