Covid mladim Nemcem odnesel EP

Nemška reprezentanca U15 bi morala včeraj začeti z nastopi na prvenstvu na Portugalskem, a je svoj nastop zaradi težav s koronavirusom in restrikcijami, ki jih je uvedla nemška vlada, morala odpovedati. V skupini A bomo tako spremljali samo nastope Črne gore, Rusije in domače reprezentance Portugalske.

Naj spomnimo, prvenstvo v Louleju se je začelo včeraj, namesto predvidenih 16 pa se je v boj za naslov najboljšega v kategoriji U15 podalo le 15 reprezentanc. Gre za šele drugo EP v tej starostni skupini. Našim fantom se v konkurenci Malte in Francije na Portugalsko žal ni uspelo uvrstiti, so pa zato toliko bolje nastopali na premiernem EP za to kategorijo pred dvema letoma, ko so zasedli 11. mesto in bili le korak oddaljeni od nastopa v četrtfinalu.

Skupine po odpovedi nemške izbrane vrste sedaj izgledajo takole:

Skupina A: Črna gora, Portugalska, Rusija
Skupina B: Italija, Španija, Malta, Romunija
Skupina C: Grčija, Srbija, Turčija, Francija
Skupina D: Madžarska, Gruzija, Hrvaška, Poljska

FOTO: https://federacaoportuguesadenatacao.pixieset.com/

Jaka Mikoletič

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.