Novi Beograd potrdil še prihod Drašovića

Po tem, ko smo včeraj objavili, da je Novi Beograd okrepil Nikola Jakšić, se v prestolnico Srbije seli tudi Radomir Drašović. Prav tako kot Jakšić je tudi on zadnjih nekaj let prebil v tujini.

Drašović je svojo kariero začel v kapici Singidunuma, nato pa zaigral tako za Crveno zvezdo kot tudi za Partizan. Kasneje je napočil čas za odhod v tujino, kjer je nastopal za italijanski Sport Management. Po tem, ko se je klub znašel v finančnih težavah, se je preselil na Madžarsko in v pravkar končani sezoni s Szolnokom osvojil LEN Euro Cup in domače prvenstvo.

Drašović se trenutno z reprezentanco Srbije pripravlja na nastop na olimpijskih igrah v Tokiu, selektor Dejan Savić pa naj bi po pripravljalnem turnirju, ki je na sporedu v teh dneh, razkril tudi končni seznam potnikov na Japonsko, kjer bo Srbija branila zlato iz Ria 2016.

FOTO: Szolnoki Vizilabda Sport Club/FB

Jaka Mikoletič

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.