Tucak objavil seznam za Tokio

Seznam trinajstih igralcev za nastop na olimpijskih igrah je, nekoliko prej, kot je bilo načrtovano, objavil tudi selektor Hrvaške Ivica Tucak.

Na seznamu so: Marko Bijač, Ivan Marcelić, Luka Lončar, Josip Vrlić, Andro Bušlje, Marko Macan, Paulo Obradović, Lovre Miloš, Maro Joković, Xavi Garcia, Ante Vukičević, Luka Bukić in Loren Fatović.

S seznama so tako odpadli Toni Popadić, Luka Lozina, Hrvoje Benić, Andrija Bašić, Rino Burić in Franko Lazić.

“Odločil sem se za nekoliko hitrejšo ekipo. Moja vizija je, da z igralcem več v zunanji liniji pridobivamo hitrost, položaj branilca pa bomo nadomestili z nekaterimi igralci, če bo treba tudi s centri saj imamo zdaj Obradovića, ki lahko igra na 2 metra. Torej, imamo nekoliko širše možnosti,” je po objavi seznama dejal trener Tucak.

“Odločitev kot vedno ni bila enostavna. Zahvalil sem se vsem igralcem, ker so vsi dali vse od sebe na teh pripravah. Posebej sem se zahvalil Buriću in Popadiću, ki sta v Rotterdamu igrala na olimpijskih kvalifikacijah. Toniju predvsem zato, ker če ne bi bilo njegove obrambe proti Rusiji v loteriji petmetrovk, danes ne bi bili na poti v Tokio. Po posvetovanju s sodelavci, pa sem zaključil, da je to najboljše, kar lahko Hrvaška ponudi v Tokiu,” je še dodal za spletno stran zveze.

FOTO: Hrvatski vaterpolski savez/FB

Leave a Reply

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.