Keel Cup letos tudi na Bledu

Karavana Keel Cupa bo to poletje obiskala kar tri države. Turnirji v “beach” vaterpolu bodo odigrani v Beli Crkvi, Čačku, Somboru in Zrenjaninu, Herceg Novem in na Blejskem jezeru v Sloveniji.

Na Bledu je bilo prvo prvenstvo Kraljevine SHS  v vaterpolu odigrano ravno pred 100 leti. Organizatorji Keel Cupa so imeli že lani velike načrte, a jih zaradi pandemije niso uspeli uresničiti, zato je bil turnir odigran le v Banja Luki, medtem ko je zaradi epidemioloških odpadel v Odžakih, Čačku, Beli Crkvi, Gradcu in Herceg Novem.

Glavni vaterpolski dogodek poletja bo, poleg olimpijskih iger v Tokiu, zagotovo Keel Cup na Blejskem jezeru v Sloveniji, kjer pričakujejo večje število ekip iz tujine. Spektakel je predviden za 28. in 29. avgust, natanko 100 let od prvega prvenstva v vaterpolu, ko je Polet iz Somborja tu postal prvi vaterpolski prvak na tem območju.

SPORED TURINRJEV

Junior Keel Kup #3 – Sombor, Srbija (25. 7.)
Keel Kup #8 – Bela Crkva, Srbija (30. 7. – 1. 8.)
Keel Kup #9 – Zrenjanin, Srbija (7. 8. – 8. 8.)
Keel Kup #10 –  Čačak, Srbija (14. 8. – 15. 8.)
Keel Kup #11 – Bled, Slovenija (28. 8. – 29. 8.)
Keel Kup #12 – Herceg Novi, Črna Gora (4. 9. – 5. 9.)

FOTO: VK Jezero – Bela Crkva/Vaterpolo vesti

Leave a Reply

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.