Obradović v Turčijo

Povratnik v izbrano vrsto Hrvaške Paulo Obradović zapušča dubrovniški Jug in se seli v Istanbul, kjer bo igral za aktualnega turškega prvaka Enko.

35-letnik je svojo kariero začel pri Jugu, v kar treh obdobjih pa nastopal za člansko moštvo (2003 – 2012, 2014 – 2017 in 2019 – 2021). Poleg tega je bil še član Primorja iz Reke (2012–2014) in grškega Olympiacosa (2017 – 2019).

V karieri je osvojil tri naslove v ligi prvakov (v letih 2005 in 2016 z Jugom in leta 2018 z Olympiacosom) ter domača tekmovanja na Hrvaškem in v Grčiji.

Z reprezentanco je Obradović na velikih tekmovanjih osvojil deset medalj, med drugim olimpijsko zlato v Londonu leta 2012 in evropski naslov v Zagrebu leta 2010.

FOTO: VK Jug AO/Facebook

Jaka Mikoletič

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.