Kazahstanci po čimboljšo uvrstitev

Azijo pod poleg domačinov Japoncev zastopala reprezentanca Kazahstana.

Kazahstan si je priboril mesto na olimpijskih igrah v Tokiu z zlatom na azijskih igrah leta 2018. Na svoj četrti olimpijski nastop prihajajo prvič po letu 2012. Z 11. mestom na igrah v Londonu so svoj rezultat izenačili na igrah leta 2004 v Atenah. Kazahstanska ekipa je bila na svojem olimpijskem prvencu v Sydneyju (2000) uvrščena na deveto mesto.

Glavni cilj ekipe se je uvrstiti med prvih deset, kamor jih bo skušal pripeljati selektor ekipe Nemanja Knežević, ki prihaja iz Srbije. Prvo tekmo bo Kazahstana odigral proti našim sosedom Hrvatom.

Za Kazahstana se bodo borili: Madikhan Makhmetov, Yevgeniy Medvedev, Rustam Ukumanov, Dušan Marković, Danil Artjuh, Mikhail Ruday, Altay Altayev, Miras Aubakirov, Srđan Vuksanović, Stanislav Shvedov, Aleksey Smhider, Pavel Lipilin in Murat Shakenov.

Foto: olympic.kz

Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.