Grki prvič zaključujejo skupinski del brez poraza

Grčija in Španija sta edini neporaženi ekipi skupinskega dela. Če je to uspelo Španiji v skupini “smrti”, je Grčiji to uspelo prvič, odkar sodelujejo na olimpijskih turnirjih v vaterpolu.

Grkom na zadnji tekmi dovolj remi

Grčija je s štirimi zmagami in remijem končala na vrhu skupine A. Edini, ki so ji odščipnili točko so bili Italijani na drugi tekmi. Na zadnji tekmi proti ZDA sta blestela Ioannis Fountoulis in Konstantinos Genidounias vsak s po štirimi zadetki na kateri so zmagali kar z 14 : 5. So pa že na začetku tekme vedeli, da je za osvojitev prvega mesta dovolj že remi, saj sta se Italija in Madžarska razšli z neodločenim rezultatom 5 : 5.

Prenost vaterpola končno tudi na nacionalni televiziji

Drugi del tekme med Italijo in Madžarsko je danes zjutraj prenašala tudi RTV Slovenija, za kar jim gredo vse pohvale in upam, da bodo tekme od četrfinala naprej v prenosih še bolj pogoste, kar si ljubitelji vaterpola v Sloveniji vsekakor zaslužijo. Dokaz je vsekakor tudi sobotni že tradicionalni kamniški turnir KamTiGaDam, katero poročilo v kratkem tudi še sledi.

foto: waterpolonews.gr

Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.