Triglav se je poslovil od glavnega trenerja članske ekipe

AVK Triglav-Kranj je danes na svoji uradni spletni strani sporočil novico, da klub zapušča glavni trener članske ekipe Zoran Milenković. Milenković je novo okolje našel v Nemčiji, kjer bo vodil regijski mladinski pogon.

Triglav-Kranj se je na včerajšnjem druženju poslovil od zdaj že bivšega trenerja članske ekipe. Milenković je izrazil željo po odhodu, tako uprava kot tudi člansko moštvo Triglav-Kranja pa so mu zaželeli vso srečno na nadaljni poti. Ob srečanju sta tako Zoran kot tudi klub z upravo na čelu izrazila željo, da se Milenković nekdaj vrne v klub.

Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.