2. turnir 2. lige

Jutri je na sporedu še drugi turnir druge lige. Ker se moštvo Gorice odpravlja na turnir na Lošinj, je svoji tekmi že odigralo.
Turnir bo potekal na letnem bazenu v Celju, kjer bomo dobili tudi novega prvaka drugoligaškega tekmovanja, ki v zadnjih nekaj letih ni bilo izvedeno.
Razpored tekem 2. turnirja
18.00 Žusterna : Kranj 75
19.15 Žusterna : Mrož
20.15 Kranj 75 : Posejdon
Rezultata vnaprej odigranih srečanj:
Mrož : Gorica 7:10
Posejdon : Gorica 8:11
Celoten povzetek dogajanja objavimo po koncu turnirja v Celju, spodaj pa najdete še povezavo do tega, kaj vse se je dogajalo na prvem turnirju pred dvema mesecema v Kopru.
Foto: ZPO Celje doo
Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.