Gorica osvojila turnir v Lošinju, Slovanu peto mesto in MVP!

Minuli vikend se je v Lošinju odvijal 17. mednarodni turnir Dobri Dupin. V treh dneh je bilo odigranih 22 tekem, igralo je 168 igralcev in igralcev doseženih pa je bilo 400 golov.

Na turnirju sta nastopala tudi slovenska vaterpolo kluba Slovan in Gorica. V dramatičnem finalu je prvo mesto osvojila Gorica. Drugi slovenski predstavnik na turnirju Vaterpolo klub Ljubljana Slovan je zasedel peto mesto, lahko pa se pohvali tudi z najboljšim strelcem in igralcem turnirja Matijo Bernardom Čančem (27 golov).

Najboljši igralec in strelec turnirja Matija Bernard Čanč
Najboljši igralec in strelec turnirja Matija Bernard Čanč

Končni vrstni red:
1. Vaterpolo klub Gorica
2. VK Invictum Sarajevo
3. VK Lošinj
4. VK Vukovar
5. Vaterpolo klub Ljubljana Slovan
6. Vaterpolo Klub Osijek
7. Vaterpolo klub Crikvenica
8. VK Marsonia
9. Vaterpolo klub Pula
10. Vaterpolo klub Borac
11. WBV-Graz Wasserball

Veselje mladih vaterpolistov Gorice ob osvojitvi prvega mesta na turnirju v Lošinju:

Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.