S pokalnim srečanjem Kamnik – Posejdon se začenja nova sezona

Jutri, v soboto, 18. septembra, se s srečanjem kvalifikacij članskega pokala med VD Calcit Kamnik in VK Posejdon Celje začenja sezona v državnih tekmovanjih. Srečanje se bo na kamniškem bazenu Pod Skalco začelo ob 15.00, zmagovalec pa napreduje v ligaški del tekmovanja.

Drugo kvalifikacijsko srečanje, v katerem se bosta udarila VK Ljubljana Slovan in AVK Branik Maribor bo na sporedu 9. oktobra, saj trenutno na bazenu na Kodeljevem postavljajo balon.

Moštvi AVK Triglav Kranj in VD Koper 1958 sta v ligaški del pokala, ki bo potekal po dvokrožnem sistemu, nato pa bosta prvi dve ekipi na lestvici igrali še finalno srečanje, uvrščena neposredno po žrebu.

PP člani, kvalifikacije (sobota)
15.00 Calcit Kamnik – Posejdon Celje (Pod Skalco, Kamnik)
Ljubljana Slovan – Branik Maribor (9. oktober)
FOTO: Waterpolo Calcit Kamnik/FB
Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.