Absolutna dominanca Srbije v svetovnem in evropskem vaterpolu

Srbska vaterpolo velesila znova dokazuje, da spada v sam vrh evropskega in svetovnega vaterpola. V moški konkurenci se nadaljuje absolutna dominanca Srbov, ki so v poletnih reprezentančnih akcijah osvojili tri naslove v treh različnih kategorijah.

Najbolj odmeva naslov na olimpijskih igrah v Tokiu, zlate srbske reprezentance, ki se je po odigranem finalu poslovila od nekaterih nosilcev igre. Srbi so bili na olimpijskih igrah praktično nezaustavljivi. Osvojili so četrto zaporedno kolajno na OI in ubranili zlato iz Ria.

Nedavno se je zaključilo tudi Evropsko prvenstvo za mladeniče do 17 let. Tudi tokrat so se zlate kolajne veselili Srbi, ki so v finalu po izvajanju petmetrovk v ponovitvi finala iz OI v Tokiu premagali vrstnike iz Grčije.

Poleti je bilo na sporedu tudi svetovno prvenstvo za moške v U20 v Pragi. V finalu je znova nastopila reprezentanca Srbije in se po zmagi nad Italijo veselila zlate medalje tudi na svetovnem prvenstvu.

Foto: OK Srbije/Twitter

Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.