Liga prvakov, 1. in 2. dan

V Podgorici je Jadran Split zmagal na jadranskem derbiju,  Apollon je po velikem preobratu premagal Sintez. V skupini A, ki se igra v Savoni je vratar je v trilerju v Savoni dosegel izenačenje, OSC začenja z dvema zmagama.

Skupina B (Podgorica), 1. krog

Kvalifikacije za ligo prvakov so se začele z velikim številom golov. V prvem krogu skupine B v Podgorici jih je bilo doseženih kar 85. Jadran Split je v derbiju prvega dne premagal soimenjaka iz Jadrana Herceg Novega (15:10). Apollon Smyrnis je po velikem preobratu premagal Sintez Kazan (18:15). Enka Istanbul je bila premočna za litovskega Zaibasa (18: 9).

Skupina B (Podgorica), 1. krog:  Apollon Smyrnis – Sintez Kazan 18 : 15, Jadran HN – Jadran S 10 : 15, Zaibas – Enka 9 : 18.

Skupina B (Savona), 1. krog

Najbolj razburljiva tekma drugega dne  kvalifikacij za ligo prvakov v Savoni je bilo srečanje med Terrasso in Montpellierjem. Po velikem trilerju se je tekma končala brez zmagovalca – 12 : 12.  Zadnji gol je dosegel vratar. Primorac in gostiteljica Savona sta v tej skupini zabeležila prepričljivi zmagi.

Skupina A (Savona), 1. krog : Primorac – Varšava 22 : 4, Terrassa – Montpellier 12 : 12, Savona – Vitoria 26 : 6.

1 Savona (Italija) 1 – 3
2 Primorac (Črna gora) 1 – 3
3 Terrassa (Španija) 1 – 1
3 Montpellier (Francija) 1 – 1
5 AZS UW Varšava (Polska) 1 – 0
6 Vitoria Guimaraes (Portugalska) 1 – 0

Skupina B (Podgorica), 2. in 3. krog

Danes je bilo v skupini B v Podgorici odigranih kar šest tekem. OSC Budapest, ki je imel prvi dan prost, je turnir začel z dvema zmagama. Madžari so premagali Apollon Smyrnis in Sintez Kazan. Jadran Split je za popoln izkupiček premagal Apollon. Tudi črnogorski Jadran Herceg Novi je  zabeležil dve prepričljivi zmagi.

Skupina B (Podgorica), 2. krog: OSC Budapest – Apollon 15 : 8, Jadran HN – Zaibas 25 : 9, Sintez – Enka 12 : 6.
Skupina B (Podgorica), 3. krog: Apollon – Jadran S 11 : 19, Jadran HN – Enka 15 : 5, OSC – Sintez 15 :12.

1 Jadran S (Hrvaška) 2 – 6
2 OSC Budimpešta (Madžarska) 2 – 6
3 Jadran HN (Črna gora) 3 – 6
4 Sinteza (Rusija) 3 – 3
5 Apollon (Grčija) 3 – 3
6 Enka (Turčija) 3 – 3
7 Zaibas (Litva) 2 – 0

Vir Total Waterpolo
Foto PVK Jadran Herceg Novi

Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.