Članska reprezentanca Slovenije opravila drugi trening

V nedeljo se je na POB Kranj po dolgih osmih letih ponovno zbrala članska reprezentanca in opravila prvi trening pred kvalifikacijami za evropsko prvenstvo, ki bodo na sporedu med 5. in 7. novembrom. Drugi trening reprezentance je bil na sporedu včeraj, udeležili pa so se ga vaterpolisti, ki so si po prvem zboru izborili mesto na ožjem spisku.

Po petih letih od ustanovitve nove vaterpolo zveze je zaživela tudi članska reprezentanca Slovenije. To je bil tudi eden glavnih ciljev vodstva: “Zbor reprezentance smo načrtovali že v letu 2020, ampak zardi koronavirusa to ni bilo mogoče. Zdaj pa smo se prijavili na kvalifikacije za evropsko prvenstvo,” je na drugem treningu članske reprezentance za RTV povedal predsednik vaterpolskih društev Slovenije Boštjan Tušar.

Vodenje članske reprezentance je prevzel znanec slovenskega vaterpola in nekdanji kapetan slovenske reprezentance, Krištof Štromajer: “Veseli me, da gre za zelo mlade igralce. Zadnja leta sem slovenski vaterpolo spremljal s tribun in videl potencial,” je za RTV povedal Štromajer.

Zbora članske reprezentance se je razveselil tudi eden najizkušenejših slovenskih vaterpolistov Jaša Kadivec, ki je zadnja leta kruh služil v Avstraliji: “Igranje za reprezentanco je nekaj največjega, kar lahko igralec doseže. Že pred Avstralijo sem bil nekako priključen reprezentanci, zdaj pa so občutki zelo dobri,” je v prispevku za RTV dejal Kadivec.

FOTO: Tit Košir

Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.