Komelj pred prvo tekmo: Za nas šteje samo zmaga!

Tako kot lansko leto je žreb določil, da mora aktualni prvak za uvrstitev med štiri najboljše najprej v kvalifikacije. Pomeril se bo z celjskim VK Posejdom na zimskem kopališču Golovec. Tekma bi se morala odviti v kamniškem bazenu Pod skalo, vendar se je zaradi bolezni v celjski ekipi tekma prestavila na danes. Celjski klub se med najboljše vrača po štirinajstih letih, kar je za vaterpolo več kot vesela novica!

“Jutri igramo prvo tekmo v sezoni 2021/22. Prejšnja sezona je bila za nas in nasploh za kamniški ekipni šport nadvse uspešna. V novi sezoni so cilji enaki, saj moramo kot pravi športniki vedno iti na zmago. Vendar bo veliko težje. Ekipa se bo po vsej verjetnost pomladila, pogoji za trening so še slabši kot v prejšnjih sezonah …  Jutri za nas šteje samo zmaga. Vse ostalo bi bilo veliko razočaranje. V nadaljevanju moramo ekipo uigrati. Za nas bo bolj pomembo državno prvenstvo, ko bomo lahko zopet v našem zunanjem bazenu igrali pred svojimi navijači,” je še dejal trener Calcita Komelj.

Calcit je z osvojeno dvojno krono in ki je hkrati odvisen od treningov drugje, po pričakovanju naletel na težave z normalnim opravljanjem treningov. Upam, da se bodo vroče glave umirile in bo o prvaku odločal pošten boj le v bazenu, ne pa  …

Tekma se bo začela ob 21. uri.

foto: Aleksander Sokler

Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.