Mladi Triglavani 9. v Makarski

Mladi upi kranjskega Triglava med petkom in nedeljo nastopali na mednarodnem turnirju Mladi galeb v Makarski in na koncu zasedli deveto mesto.

Fantje so po porazih v skupini s Partizanom (10:18) in Primorjem (10:11) za 9. mesto dvakrat igrali z domačim Galebom, skupni rezultat obeh srečanj pa je odločil, da so ga na koncu tudi osvojili. Prvega so namreč dobili s kar 12:5, na drugem pa domačim priznali premoč z 11:15.

Ekipa je pod vodstvom Tadeja Peranoviča nastopila v naslednji postavi: Yehor Vlasov, Nace in Bine Štromajer, Luka Vujanović, David Berić, Aljaž Drolc, Nikola Lukić, Martin Baggia, Nejc Velikanje, Luka Jaklič, Ožbej Goršič, Nikola Čajić, Martin Samelis in Aleksej Pen.

Prvo mesto na turnirju je sicer po zmagi nad Partizanom s 16:13 osvojil Medveščak, na tekmi za tretje mesto pa je bil Šabac z 8:7 boljši od Juga. Na turnirju je sicer, po odpovedi KPK iz Korčule, na koncu nastopilo deset moštev.

FOTO: AVK Triglav Kranj

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.