Kranjčani Evropo začenjajo v Novem Sadu

Vaterpolisti AVK Triglav Kranj bodo v novi sezoni ponovno nastopali v regionalnem tekmovanju, tokrat v rangu A1. V njem bo nastopilo 12 moštev, v višjem rangu (Premier ligi) pa 13. Letošnja sezona bo potekala po turnirskem sistemu. Lanski naslov (igral se je le najvišji rang) brani Radnički iz Kragujevca.

V ponedeljek so v prostorih Vaterpolske zveze Hrvaške izžrebali skupine prvih turnirjev regionalne lige za sezono 2021/22. Edini slovenski predstavnik Triglav se bo na prvem turnirju A1 v skupini B meril s srbskimi Vojvodino, Zemunom in Proleterjem, ter hrvaškima Poškom in Zadrom. Drugo skupino sestavljajo Primorje, Medveščak in KPK (Hrvaška), Valis in Nais (Srbija) ter črnogorski Cattaro.

Zdaj je tudi jasno, da bodo Kranjčani Evropo štartali v Novem Sadu, s tekmovanjem pa bodo pričeli med 18. in 21. novembrom

 

FOTO: Aleksander Sokler

Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.