Za Calcit bodo zaigrali Šenica, Blažević in Gledec

Kamniška ekipa Calcit waterpolo se je po osvojeni dvojni kroni močno prevetrila. Iz kluba je odšel Matej Nastran, ki bo nadaljeval v Kopru. Prvič v zgodovini kluba bodo za klub zaigrali kar trije tujci. V bazen se vrača tudi legendarni domači matador Gašper Šenica.

Gašper Šenica (1982)

Gašper se po letu premora vrača v kamniško ekipo. Vsestranski igralec bo igral na centrski poziciji.

Kamničan je igral za številne slovenske klube kot so AVK Triglav Kranj, VK Slovan Ljubljana, AVD Kokra in nenazadnje za domačo kamniško ekipo. Leta 1998 je s slovensko mladinsko reprezentanco nastopal na evropskem prvenstvu.

Goran Blažević (1987)

Goran je prvi tujec, ki prihaja v Kamnik! Odličen hrvaški vaterpolist velja za odličnega strelca.
Prekaljeni Goran je svojo vaterpolsko pot začel v VK Medveščak (Zagreb), kjer je za prvo ekipo igral kar deset sezon. Tudi sloveska liga mu ni tuja, saj je dve sezoni igral za AVK Branik Maribor. Poleg omenjenih klubov je igral še za VK Siscia, VK Varaždin, VK Stara Sava, PCVA Valenciennes in nazadnje za AZC ALphen aan den Rijn.

Ivan Gledec (1987)

Še en izkušeni hrvaški vaterpolist bo v novi sezoni pomagal Calcitu ubraniti naslov prvaka.

Ivan je svoje izkušnje začel nabirati v VK Medveščak (Zagreb) , kjer je šest sezon igral za prvo ekipo. Tudi on že pozna slovensko ligo, saj je nekaj sezon preživel pri AVK Branik Maribor. Poleg omenjenih klubov pa je v svoji karieri zaigral še za VK Siscia, VK Zadar, VK Stara Sava , VK Lošinj in VK Varaždin.

Gašper Žurbi / Calcit waterpolo Kamnik

Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.