Mladi upi 8. v Bečeju

Po uvodnih treh porazih je slovenska reprezentanca U16 na turnirju v Bečeju danes dopoldan dosegla tudi prvo zmago (fantje so po petmetrovkah ugnali Valis) in si z njo priborila nastop na tekmi za sedmo mesto. Tudi tu so odločili kazenski streli, ki pa so več sreče prinesli banjaluškemu Borcu. Mladi upi slovenskega vaterpola se v domovino tako vračajo z osvojenim končnim osmim mestom.

Današnja rezultata:
Valis : SLOVENIJA 7:7 (2:2, 2:2, 2:2, 1:1) – 7:9 po 5m
Poznik 3, Šantak 2, Četković in Kirasič 1 za Slovenijo.

Za 7. mesto
Borac : SLOVENIJA 11:11 (1:3, 4:3, 3:1, 3:4) – 14:13 po 5m
Klobučar in Kirasič 3, Šantak 2, Poznik, Lukić in Četković 1 za Slovenijo.

Reprezentanca je v Srbiji pod vodstvom Nikole Hajdina in Jureta Škofa nastopila v naslednji zasedbi: Miha Šantak (GO), Nikola Lukić (TRI), Luka Četković (LJS), Nace Štromajer (TRI), Gal Karničar (LJS), Branko Kirasič (LJS), Anže Povhe (LJS), Florijan Poličnik (LJS), Jaka Klobučar (LJS), Gal Osmič (LJS), Omar Šmrković (TRI), David Laketić (TRI) in Maj Poznik (LJS).

FOTO: ZVDS

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.