Kadeti odigrali prvi turnir DP

Danes je v Kopru potekal 1. turnir DP U17. Žal na njem zaradi težav  z okužbami s Covid-19 ni nastopilo domače moštvo, preostala pa so odigrala prvi dve tekmi v novi sezoni. Stoodstotna po prvem turnirju sta kranjski Triglav in mariborski Branik, po eno zmago pa sta zabeležili še moštvi Pule in Ljubljane Slovan. Celjski Posejdon in Boraz iz Banjaluke bosta prve točke lovila na naslednjih srečanjih, ko se bo tekmovanju priključilo tudi koprsko moštvo.

REZULTATI TURNIJA:

Triglav Kranj : Pula 20:10 (6:3, 4:1, 6:2, 5:3)

Rajlič 4, J. Grabec, Lukič in A. Grabec 3, Peric in Cvijanovič Tepina 2, Laketič in N. Štromajer 1; Fabjanič 4, Vitasovič in Spagnolo 2, Pušič in Pecirep.

Ljubljana Slovan : Borac Banjaluka 14:4 (6:1, 3:0, 3:1, 2:2)

Babič 5, Lipnik 3, Povhe in Radovanovič 2, Poznik in Petkovič 1; Miletič 2, Malčič in Tešič 1.

Triglav Kranj : Posejdon Celje 22:4 (8:0, 6:0, 1:3, 7:1)

Lukič 4, Rajlič, Peric, Cvijanovič Tepina in N. Štromajer 3, A. Grabec in Redžematovič 2, Šmrkovič in Laketič 1; Vilč, Presečnik, Milič in Kitič 1.

Ljubljana Slovan : Branik Maribor 8:11 (2:2, 1:0, 2:5, 3:4)

Četkovič, Babič in Kirasič 2, Lipnik in Petkovič 1; Seljak 5, Kačič 4, Meklin in Herzog 1.

Posejdon Celje : Pula 1:24 (0:10, 1:5, 0:4, 0:5)

Milič 1; Fabjanič 6, Vitasovič in Pecirep 4, Oreškovič 3, Zovko in Spagnolo 2, Pušič, Šljinarič in Gregorovič 1.

Borac Banjaluka : Branik Maribor 9:15 (3:3, 1:4, 2:3, 3:5)
Miletič 5, Lagundžič 3, Tešič 1; Seljak, Kačič in Herzog 4, Pajnik, Viher in Meklin 1.

 

Lestvica: Triglav in Branik 6, Ljubljana Slovan in Pula 3, Posejdon, Borac in Koper (-2 tekmi) 0.

 

FOTO: Sport Koper MOK/FB

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.