Tudi naši malčki se znajo “zravsati”!

V Kranju je za nami že tretji turnir za U12. Malčki, kot je poimenovana ta starostna skupina, je prikazala odličen vaterpolo.

Tokrat se je na turnirju zbralo kar rekordnih enajst ekip, ki so jih razdelili v dve skupini. Polna tribuna staršev in športnih navdušencev ni bila kos še bolj glasnim rezervnim igralcem, ki so glasno navijali za svoje soigralce. “Rezervisti” so velikokrat skočili na noge, vmes pa še okrcali enega izmed staršev, ki je s kravjim rogom povzročal prekomeren hrup.

Turnir, na katerem je štela le borbenost, je nanizal kar 25 tekem. Boji so potekali na dveh igriščih hkrati. Mladi vaterpolisti in vaterpolistke so prikazali odlične igre. Po vzoru starejših, se je v vodi na presenečenje vseh odvil tudi manjši ravs, ki pa se je športno kmalu umiril.

Tekme so bile tudi priložnost za številne mlade sodnike, ki so se kalili ob bazenu. Seveda velja pohvaliti številne še vedno aktive vaterpoliste, ki so pomagali povsod, kjer je bilo to potrebno. Ekipe so vodili tako mladi kot že izkušeni trenerji. Zanimivo je bilo na klopi Branika, kjer se je njihov domači fotograf ob prekinitvah prelevil v vlogo pomočnika trenerja.

Na koncu so si  vse ekipe prislužile spominski pokal in zadovoljne odšle domov.

Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.