Preprečiti kranjske protinapade in njihove center

Koprčani so v torek pred svojimi gledalci premagali Gorico, za katero igrajo slovenski mladinski reprezentanti, v soboto pa je pred njimi veliko težja preizkušnja. V petem krogu državnega prvenstva bodo v olimpijskem bazenu v Kopru ob 19. uri gostili kranjski Triglav.

Tudi koprska ekipa sodi med tiste, ki jih covid-19 in poškodbe niso prizanašale, zdaj pa se počasi vračajo v normalne tirnice. V torek so morali Koprčani vložiti kar precej truda, da so zlomili odpor slovenskih mladinskih reprezentantov.

»Mladinska reprezentanca je plavalno dobra, tako da so nam povzročali kar nekaj težav, se ji pa vidi, da igralcem še manjka izkušenj, kar je seveda normalno. Na drugi strani smo mi, ko je bilo to najbolj potrebno, igrali zbrali in dosegali zadetke,« se je Teo Galič, trener koprskih
vaterpolistov, dotaknil torkove tekme.

Precej drugačna bo sobotna tekma, kajti Triglav v letošnji sezoni v domačih bazenih še ne
pozna poraza. V sredo je visoko premagal Ljubljano Slovana, v vlogi favorita prihaja tudi v
Koper.

»Dejstvo je, da so Kranjčani v vlogi favorita, vendar se ne bomo kar tako predali. Naredili bomo vse, da pridemo vsaj do točke, seveda pa bi bili še bolj zadovoljni z vsemi tremi. Nobena skrivnost ni, da ima Triglav najbolj kakovosten nabor igralcev, ki so že nekaj časa skupaj, zagotovo pa se jim pozna tudi to, da so letos igrali v regionalni ligi. Pred nami je zelo težka tekma, morali bomo zelo dobro igrati v obrambi, preprečiti njihove protinapade in zaustaviti njihove centre. Se pa zavedamo, da bo to težko,« je še dejal nekoč eden najboljših slovenskih vaterpolistov.

Za Koprčane bo tekma s Kranjčani dobra priprava za še eno domačo tekmo, ko bodo prihodnjo soboto gostili še Ljubljano Slovana.

Miha Štamcar
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.