Ta vikend na delu mladinci, mlajši dečki in malčki

Poleg članskih tekem bomo ta konec tedna spremljali srečanja v treh mlajših starostnih kategorijah. En turnir bo gostilo kopališče Kodeljevo v Ljubljani, dva pa mariborski bazen Pristan.

V soboto bodo že pred člani na zadnjem turnirju rednega dela lige dejavni dečki. V Pristanu bodo ekipe odigrale štiri srečanja, eno, preloženo pa bo 17. maja, ko bomo dobili tudi vrstni red pred finalnim turnirjem.

V nedeljo bomo v Ljubljani spremljali drugi turnir mladinske lige, ki bi sicer moral biti že januarja, a je bil, najprej zaradi Covida-19, nato pa številnih reprezentančnih akcij, preložen za nedoločen čas. Mladince tako čaka pester konec sezone, saj jih večina tako ali tako igra tudi v članskem DP.

Malčke pa prav tako čaka predzadnji turnir sezone. V Mariboru bo nastopilo kar 12 moštev, vsega skupaj pa bomo spremljali 30 tekem. Kot je to že v navadi, bodo mladi upi razdeljeni v dve skupini, igrali pa bodo po prilagojenih pravilih na manjše, napihljive gole.

Razporede vseh treh turnirjev najdete na povezavi – https://www.facebook.com/100057239629802/posts/499574521960531/?d=n ali pa na spletni strani ZVDS – https://zvds.si (tu je objavljena tudi statistika preteklih tekem in turnirjev).

FOTO: Tit Košir

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.