Mladinci zaključujejo redni del

Pri mlajših kategorijah bodo ta konec tedna aktivni le mladinci, ki se bodo v nedeljo v Kranju borili za zadnje komplete točk, nato pa jih čakata le še zaključni turnir in pokal.

Na POB Kranj bomo spremljali pet srečanj, najbolj napeto pa bo zagotovo v boju za zadnje mesto, ki še vodi na zaključni turnir. Branik in Koper sta namreč medsebojo tekmo končala brez zmagovalca, tako da bo o zadnjem potniku na zaključek sezone najverjetneje odločala razlika v golih, morda pa tudi še kaj drugega.

Gostitelji turnirja bodo želeli potrditi prvo mesto, zanimivo pa bo tudi v boju za drugo pozicijo. Kamnik je namreč s porazom proti Borcu med tednom od nje sedaj oddaljen nekoliko bolj, a medsebojna tekma z Ljubljano Slovan bo odločila, kdo bo redni del najverjetneje končal na tem mestu. Borac kot tuje moštvo pravice nastopa na finalnem turnirju sicer nima, lahko pa jo zagode marsikomu in odščipne še kakšno točko.

Razpored 3. turnirja DP U19
10.00 Triglav Kranj – Branik Maribor
11.15 Calcit Kamnik – Ljubljana Slovan
12.30 Branik Maribor – Borac Banjaluka
13.45 Calcit Kamnik – Koper-Gorica
15.00 Triglav Kranj – Borac Banjaluka

FOTO: Tit Košir

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.