Triglav in Ljubljana Slovan tudi za kadetski pokalni naslov

V nedeljo bomo na POB Kranj spremljali zaključek pokala U17. Po odpovedi mariborskega Branika bo odigrano le finalno srečanje, na katerem se bosta udarila gostitelj Triglav in Ljubljana Slovan.

To bo že osmo finale omenjenih nasprotnikov v letošnji sezoni, saj sta se ekipi srečali v DP in PP U13 in U19, v PP članov ter v DP U17 in U15. Kaj lahko pa se zgodi, da se bosta srečali tudi v finalu PP U15 konec prihodnjega tedna. Edino finale, ki ne bo kranjsko-ljubljansko, bo finale članske lige, kjer bo Triglavu nasproti stal kamniški Calcit.

Moštvi sta se sicer v aktualni sezoni v kadetski kategoriji do sedaj srečali trikrat, prav vsa tri srečanja pa so pripadla kranjskim vaterpolistom – nazadnje v finalu lige, ko so bili boljši s 16:8. Z nedeljskim srečanjem se torej zaključuje kadetska sezona, kar nekaj fantov letnika 2005 pa nato čaka še nastop na Sredozemskih igrah v Alžiriji, kjer se bodo z reprezentanco U18 v skupini merili s Srbijo, Črno goro, Francijo in Portugalsko.

Srečanje v Kranju se bo začelo ob 10. uri.

FOTO: Mojca Kirasič

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.