Začeli so se vpisi v vaterpolo šole

Medtem ko se začenjajo reprezentančne akcije, so se nekateri klubi že intenzivno začeli pripravljati na novo sezono.

Po poročanju spletne strani calcitwaterpolo.si so se prav v Kamniku že drugo leto zapored odločili, da dajo otrokom med 8. in 13. letom priložnost, da se brezplačno udeležijo vaterpolo šole. Tako bodo imeli mladi možnost, da se kar trikrat na teden, in sicer v ponedeljek, sredo in petek med 8.30 in 10.00 udeležijo jutranje šole vaterpola.

V Kamniku so že v preteklosti imeli vaterpolo tabore, kjer so se mladi vaterpolisti iz cele Slovenije več dni izpopolnjevali v vaterpolskih veščinah. Bazen Pod Skalo ima v neposredni bližini tudi tudi kamp in je tako med drugim odlična priložnost, da se mladi poleg pridobivanja novih veščin tudi podružijo, si že tradicionalno ogledajo Veliko planino itd. Upamo, da se bo ta zgodba v kratkem nadaljevala.

Seveda bomo na portalu vaterpolo.info veseli tudi novic iz drugih klubov, kako potekajo vpisi, ki jih bomo seveda z veseljem objavili.

Še video vabilo mladih kamniških vaterpolistov, ki jim ni tuj niti mikrofon.

Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.