Po pikniku v Banji Luki boljši od Beograda

Vaterpolski klub Ljubljana Slovan je minuli konec tedna, po dveh letih odmora zaradi znanih ukrepov, končno lahko priredil klubski vikend, ki je v Zajčji Dobravi minil v sproščenem vzdušju. Prva ekipa je od včeraj na turnirju v Banja Luki, kjer je v prvi tekmi z 8:6 premagala Beograd. 

V Zajčji Dobravi je bilo pestro kot že dolgo ne. Ob vseh igralci v klubu, od najmlajših do članov in trenerjev, so se piknika udeležili tudi številni starši. Za veliko smeha je poskrbel Nik Penezić, ki ima rojstni dan v času, ko ni priprav, zato si je preprosto izmislil, da ga praznuje, tako da je, kot je sam dejal, edini vaterpolist, ki ima rojstni dan dvakrat letno. Pestro je bilo tudi na bližnjem travniku, kjer so se veterani preizkusili v nogometnih veščinah in se borili za vsak zadetek posebej, poskrbljeno je bilo za srečelov, medtem ko so za hrano in jedačo poskrbeli starši, ki so se predvsem izkazali pri pripravi slaščic. 

Vodstvo kluba je podelilo tudi pokale najbolj zaslužnim igralcem v sezoni 2021/22, To so bili: Vuk Petrović (U-12), Mai Kapić (U-13), Luka Ćetković (U-15), Branko Kirasič (U-17), Matija Bernard Čanč (U-19) in Vukašin Stefanović (člani). 

V sproščenem pogovoru pa je padla tudi stava med nekdanjim vaterpolistom Ljubljančanov, Titom Karničarjem, ki je na pikniku vrtel glasbo, in trenerjem Juretom Škofom. In to v hitrosti preplavane dolžine bazena. Če bo hitrejši Škof, se Tit Karničar vrne v bazen.

Včeraj je članska ekipa na turnirju v Banja Luki za pokal Borca v prvi tekmi v večernih urah z 8:6 (1:2, 3:1, 4:2, 0:1) premagala Beograd. Za Ljubljano Slovan igrajo: Roko Lazić, Peter Kirasič, Gal Karničar, Enej Potočnik, Florijan Poličnik 1, Jošt Čarni, Matija Bernard Čanč, Branko Kirasič 1, Miha Petrovčič 1, Nejc Žiberna 2, Rade Lipovac, Igor Cuomo, Vukašin Stefanović 3, Luka Ćetković. 

Danes, ob 18.30 so Ljubljančani začeli tekmo z Borcem, ki je včeraj s 13:7 (3:1. 3:2, 4:1, 3:3) premagal ekipo VKB 2008, v nedeljo pa se bodo varovanci Jureta Škofa točno opoldne pomerili še z ekipo VKB 2008.

FOTO: Mojca Kirasič

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.