Prvaki, enako kot že lani, pokal začenjajo v četrtfinalu

Tako kot v lanski sezoni kamniški Calcit Water Polo, tako tudi letos kranjski Triglav obrambo pokalnega naslova začenja v četrtfinalu. V njem se bo 9. novembra v domačem bazenu udaril z mariborskim Branikom. Drug četrtfinalni par sestavljata Ljubljana Slovan in Posejdon Celje, tekma pa bo v Ljubljani.

Izžrebana sta bila tudi oba polfinalna para. Zmagovalec srečanja med Triglavom in Branikom se bo v tem delu tekmovanja udaril s koprskim Grafistom. prva tekma bo v Kranju ali Mariboru 12. novembra, povratna pa na Obali 3. decembra. Zmagovalca drugega četrtfinala že čaka Calcit. Prva tekma tega para bo v Ljubljani ali Celju, povratna pa v Kranju, kjer Kamničani igrajo svoja srečanja. Datuma tega polfinala sta seveda enaka. Finalno srečanje zmagovalcev polfinalnih bojev bo na sporedu 17. decembra, gostitelj pa še ni znan.

Hkrati je potekal tudi žreb pokala U15. Tu se bosta v četrtfinalu, ki bo na sporedu 4. decembra, v Kopru udarila Grafist in PD Maribor, v Mariboru pa Branik in Calcit. Zmagovalec prvega para se bo v polfinalu srečal z Ljubljano Slovan, zmagovalec drugega pa s Triglavom. Obe polfinalni in tudi finalno srečanje bodo na sporedu 17. decembra, kot uvod v veliki finale članskega pokala.

FOTO: Tit Košir

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.