Mlajši dečki in deklice uspešno odprli sezono DP!

Začelo se je  državno prvenstvo, ki so ga uspešno odprli mlajši dečki in deklice – U13. 
Kopališče Pristan, sodnik Suhadolnik.

Po turnirskem sistemu so se v soboto v mariborsko kopališče Pristan pognali mlajši dečki in deklice. Organizacija turnirja je tokrat pripadala PD Maribor, ki je na tribune privabil številne ljubitelje vaterpola.  Da ima slovenski vaterpolo svetlo prihodnost, so dokazali fantje in dekleta, ki so navduševala s številnimi odličnimi potezami.

Turnirja se niso udeležili le predstavniki AVK Triglav Kranj, kjer so njihovi starejši kolegi v teh dneh v članski konkurenci nabirali izkušnje v pokalu LEN, bodo pa bodo neudeležbo nadomestili na naslednjih turnirjih.

Izjava po tekmi

Meta Suhadolnik , trenerka U13 AVK Maribor: »Po uspešnih pripravah so otroci komaj čakali  začetek tekmovanj v tej sezoni. Turnir je potekal v tekmovalno pozitivnem vzdušju. Z igro naših vaterpolistov sem zelo zadovoljna in jim čestitam za suvereno zmago.«

DP U13, 1. turnir

Ljubljana Slovan : PD Maribor 10:1 (3:0, 1:1, 3:0, 3:0)
Borac : Grafist Koper 11:1 (4:0, 2:1, 3:0, 2:0)
Calcit Water Polo : Branik Maribor 8:11 (0:4, 2:2, 0:4, 6:1)
Ljubljana Slovan : Grafist Koper 16:1 (3:0, 5:0, 4:0, 4:1)
PD Maribor : Calcit Kamnik 5:12 (0:5, 0:4, 1:2, 4:1)
Borac : Ljubljana Slovan 6:4 (0:1, 1:0, 3:1, 2:2)
Aleksander Sokler
Aleksander Sokler
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.