Nov koledar AWL

Po tem, ko je VK Borac iz Banja Luke odpovedal sodelovanje v letošnji izvedbi Alpe Waterpolo lige, je vodstvo tekmovanja nekoliko spremenilo koledar.

Na sporedu je še vedno pet turnirjev, leda bo tistega petega, ki bi februarja potekal prav v Banja Luki, sedaj prevzel Koper. Poleg tega se je spremenil tudi razpored tekem, saj bodo klubi namesto deset sedaj odigrali le devet srečanj ligaškega dela. Zato bo turnir v Kopru potekal le en dan, saj bodo tam odigrane tekme zadnjega kroga.

Nov koledar najdete na spletni strani ZVDS: https://zvds.si/nov-koledar-awl/

Prvi turnir tekmovanja je sicer pred nekaj več kot tednom dni potekal v Gradcu, po njem pa so stoodstotna še moštva Gradca in Graza z dvema in Opatije ter Triglava z eno zmago. Ravno hrvaško moštvo in Kranjčani so na prvem turnirju odigrali zgolj eno srečanje, saj je njihov drugi nasprotnik odpovedal sodelovanje.

Naslednji turnir bo potekal zadnji novembrski konec tedna na Kodeljevem v Ljubljani, že prej pa bomo spremljali četrtfinalni in pa prvi polfinalni tekmi pokala, Triglav pa bo ta konec tedna nastopal še v pokalu Challenger.

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.