Kranj 75 drugi v Novem Sadu

V soboto je na bazenu Slana Bara v Novem Sadu potekal tradicionalni veteranski turnir, na katerem so nastopala moštva Delfina iz Rovinja, veteranov kranjskega Triglava – ŠD Kranj 75 in domače Vojvodine.

Najprej sta v vodo skočili moštvi Delfina in Kranja 75, s 5:13 pa so bili boljši Gorenjci. Nato je sledilo srečanje med Delfinom in domačini. Tudi tu so krajšo potegnili vaterpolisti iz Rovinja, bilo je 12:6 za Vojvodino. Zadnja tekma, ki je, glede na pretekla rezultata veljala tudi za finale, se je odvila z 9:8 v prid domačega moštva, Kranjčani pa so osvojili drugo mesto

REZULTATI:
KRANJ 75 : Delfin 13:5
Vojvodina : Delfin 12:6
Vojvodina : KRANJ 75 9:8

Za kranjsko moštvo so na turnirju nastopali Nejc Svečak, Jaša Blažič, Žan Batistič, Tomaž Mihelčič, Rok Baggia, Aleksander Mikoletič, Blaž Radonjič, Darko Zupanič, Bojan Grabec, Klemen Podvršček, Elvir Bečić, Gašper Hribar in Uroš Čadež.

FOTO: ŠD Kranj 75

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.