Tristar letos med prazniki

Med 27. in 29. decembrom bo v Kranju potekal tradicionalni turnir Tristar. Turnir, ki hkrati nosi tudi oznako “Olympic Hopes Waterpolo” bo gostil AVK Triglav, na njem pa bodo, poleg domačega moštva, nastopile še ekipe iz Nemčije, Slovaške in Hrvaške.

Tridnevni turnir bo potekal po sistemu vsak z vsakim, tako da bodo vsa moštva odigrala po pet srečanj. Vse tri dneve bomo srečanja spremljali dopoldan, v torek in sredo pa tudi v večernem terminu. Poleg domačinov bodo na turnirju nastopili še zagrebški Medveščak, Opatija in Primorje iz Reke, ki bodo zastopali Hrvaško, Novaky iz Slovaške in pa BSV (ekipa bavarske plavalne zveze) iz Nemčije.

Z bavarskim moštvom se v Kranj vrača tudi trener, ki je, pred odhodom v Nemčijo, vodil člansko moštvo Triglava, Zoran Milenković. Ekipi sta se dogovorili za sodelovanje – izmenjavo, kar pomeni, da bodo mladi nemški upi v času turnirja bivali pri igralcih Triglava, nato pa jim v letu 2023 vrnili to uslugo.

Ob turnirju bo sicer potekal tudi Vaterpolčkov srečelov. Vsa sredstva, ki jih kranjski klub zbere v sklad “Vaterpolček”, gredo za to, da omogočijo otrokom iz socialno šibkejših družin plačila vadnine, pomoč pri nakupu opreme, odhodu na mednarodne tekme … To pomeni, da bo imel turnir tudi dobrodelno noto.

Razpored tekmovanja najdete v priloženi datoteki: Razpored.tekem.OHW TRISTAR.22

FOTO: Tit Košir

 

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.