Mladinci za pokalno lovoriko, na delu še malčki

Ta konec tedna bomo spremljali pokalno tekmovanje v kategoriji U19 in 4. turnir najmlajših upov. Prvo tekmovanje bo potekalo v Ljubljani, drugo pa v Mariboru.

Sobota prinaša zadnje dejanje mladinske sezone. Na kopališču Kodeljevo se bodo za pokalno lovoriko udarila tri moštva. Žreb, kije bil opravljen na finalnem turnirju AWL je določil, da je neposredno v finale uvrščeno domače moštvo, Ljubljana Slovan, za drugo finalno vstopnico pa se bosta udarila AVK Triglav in Branik Maribor. Polfinalno srečanje bo na sporedu ob 14.30, veliki finale pa ob 18.00.

Dan kasneje bodo to, kaj so se naučili v času od turnirja v Ljubljani, v mariborskem Pristanu pokazali najmlajši upi. Ekipe U12 bodo na dveh igriščih odigrale kar 25 srečanj, nastopili pa bodo Ljubljana Slovan s tremi, Branik Maribor z dvema, ter AVK Triglav, Grafist Koper, Calcit Water Polo, Gorica in Opatija s po eno ekipo. Celoten razpored turnirja pa objavljamo spodaj v prilogi.

2023 04 16 U12 4.turnir Maribor

FOTO: Aleksander Sokler

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.