Jadran HN devetič zapored prvak Črne gore

Vaterpolisti Jadrana iz Herceg Novega so osvojili nov naslov državnega prvaka. V finalu so z gladkih 3:0 v zmagah ugnali kotorski Primorac.

Po prvi domači zmagi z 11:5 so imeli nato v Kotorju nekoliko težje delo, a so si z zmago z 10:8 zagotovili zaključno žogico za naslov. Na domačem Škveru so nato v tretji tekmi slavili z 10:4 in vpisali še dvanajsto prvenstveno zvezdico v samostojni Črni gori, deveto zapored. Sicer p imajo tudi šest naslovov iz časa nekdanjih Jugoslavije ter Srbije in Črne gore.

Vaterpolisti iz Herceg Novega so tako osvojili dvojno krono te sezone, saj so decembra osvojili tudi pokalno lovoriko. Tretje mesto je po zmagi v seriji za bron proti Cattaru osvojila Budva.

FOTO: Jadran HN

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.