Na delu druga skupina članov in mlajši dečki

V soboto bo v Novi Gorici potekal drugi turnir spodnjega dela članskega DP, v nedeljo pa v Mariboru zadnji turnir lige do 13 let.

“Drugoligaše” jutri čaka še drugo dejanje lige, kjer se bo vsak pomeril z nasprotnikom, s katerim se na prvem turnirju še ni, tako da bomo dobili končni vrstni red od šestega do devetega mesta v članskem DP. Moštvo iz Trsta namreč ne šteje v končno lestvico prvenstva.

DP člani, 2. skupina, 2. turnir (sobota)
17:00 Žusterna – Gorica
17.35 Posejdon Celje – Ljubljana
18.10 Gorica – Waterpolo Project
18.45 Ljubljana – Žusterna
19.20 Waterpolo Project – Posejdon Celje

V nedeljo pa se bo v Pristanu za zadnje točke rednega dela DP mlajših dečkov merila večina moštev. Kasneje morata zaostalo tekmo namreč odigrati še kamniški Calcit in Triglav Kranj.

DP U13, 5. turnir (nedelja)
10.30 Branik Maribor – Ljubljana Slovan
11.30 Grafist Koper – Triglav Kranj
12.30 Calcit Water Polo – Ljubljana Slovan
13.30 Triglav Kranj – Borac Banja Luka
14.30 Calcit Water Polo – Grafist Koper
15.30 Branik Maribor – Borac Banja Luka

FOTO: AVK Triglav

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.