Spandau najboljši v Nemčiji

Vaterpolsko sezono so sklenili tudi Nemci, prvak pa je postal berlinski Spandau 04, ki je v finalu s 3:0 v zmagah ugnal svojega največjega tekmeca zadnjih let, Waspo 98 Hannover.

Finalna serija je v prvih dveh tekmah z odločitvijo o zmagovalcu postregla šele po izvajanju najstrožjih kazni, tretjo tekmo pa so Berlinčani vendarle dobili nekoliko bolj gladko, saj je bilo 12:9.

Spandau se je tako na nemški prrstol vrnil po štirih sušnih sezonah, z 38. osvojeno lovoriko pa je še vedno daleč pred vsemi zasledovalci. Bron je osvojil Duisburg.

FOTO: Mirko Seifert/spletna stran kluba

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.