Od danes pa do sobote boj za evropsko klubsko krono.

Z današnjimi četrtfinalnimi srečanji se bo v Beogradu, na zunanjem bazenu 11. april, začel zaključni turnir najboljše osmerice v ligi prvakov.

Naslov v tekmovanju brani Pro Recco, ki bo v večernem terminu igral enega izmed obeh derbijev polfinala s Ferencvarosem. Drugi derbi predstavljata domači Novi Beograd in Olympiacos.

Sreda, 31. maj, četrtfinale
15:30 Barceloneta – Jug (1)
17:00 Novi Beograd – Olympiacos (4)
18:30 Brescia – Vouliagmeni (2)
20:00 Pro Recco – Ferencvaros (3)

Četrtek, 1. junij
Polfinale 5-8
15:30 poraženec 1 – poraženec 4
17:00 poraženec 2 – poraženec 3
Polfinale 1-4
18:30 zmagovalec 1 – zmagovalec 4
20:00 zmagovalec 2 – zmagovalec 3
(Opomba – Novi Beograd kot domačin bo zagotovo tudi četrtkovo tekmo igral ob 17:00, tako da se bo spored verjetno še spremenil)

Petek, 2. junij
19:00 za 7. mesto
21:00 za 5. mesto

Sobota, 3. junij
19:00 za 3. mesto
21:00 finale

To bo tudi zadnji turnir “final 8”, saj se bo v novi sezoni format lige prvakov nekoliko spremenil.

FOTO: Miodrag Todorović/VK Novi Beograd

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.