Kadeti začenjajo, dečki nadaljujejo

Jutri bo v Kopru potekal 1. turnir kadetske lige, v nedeljo pa v Mariboru 2. lige dečkov.

Kadetska sezona se je začela s sredinim predtekmovanjem, v katerem je v medsebojnem dvoboju kranjskih ekip z 11:5 slavilo prvo moštvo Triglava in se prebilo v redni del. Tu se Kranjčanom pridružujejo še štiri slovenska moštva, za mednarodni pridih pa bosta poskrbela banjaluški Borac in Garestin iz Varaždina.

DP U17, 1. turnir
10.00 Calcit – Grafist
11.15 Garestin – Ljubljana Slovan
12.30 Borac – Branik
13.45 Triglav – Garestin
15.00 Calcit – Branik
16.15 Ljubljana Slovan – Borac
17.30 Grafist – Triglav

V nedeljo pa se bodo v Pristanu drugič letos med seboj merila moštva letnika 2009 in mlajših.

DP U15, 1. turnir
10.30 Ljubljana Slovan – Branik
11.45 Triglav – PD Maribor
13.00 Calcit – Gorica
14.15 Grafist – Ljubljana Slovan
15.30 Calcit – Triglav
16.45 Gorica – Borac
18.00 PD Maribor – Grafist
19.15 Branik – Borac

FOTO: Mojca Kirasič

Jaka Mikoletič
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.