Malta bo tri leta gostitelj zaključnega turnirja lige prvakov

V nedeljo se bo v Dohi začelo letošnje svetovno prvenstvo, ki bo trajalo do 17. februarja, tako da bo klubski vaterpolo na najvišji ravni še nekaj časa na stranskem tiru. Med evropskim prvenstvom v Zagrebu in Dubrovniku pa je vodstvo European Aquatics potrdilo, da bodo naslednji trije zaključni turnirje lige prvakov na Malti.

»Za Zvezo vodnih športov Malte (ASA) je to zgodovinski dan. Da nam je bila zaupana odgovornost za organizacijo tako velikega tekmovanja, je odraz zaupanja Evropske zveze vodnih športov v našo organizacijo. Veselimo se že, da bomo na našem otoku gostili najboljše evropske vaterpolo klube,« je dejal Karl Izzo, predsednik Zveze vodnih športov Malte.

Zaključni turnir najboljših štirih ekip v ligi prvakov za letošnjo sezono bo od 6. do 8. junija,  v kompleksu National Pool Complex v Tal-Qroqqu.

Liga prvakov se bo nadaljevala 8. in 9. marca s prvimi tekmami četrtfinalnih skupin. V skupini A so: Pro Recco (Italija), ki brani naslov, Novi Beograd (Srbija), Jadran Split (Hrvaška) in Marseille (Francija), v skupini B pa Zodiac Atletic-Barceloneta (Španija), FTC Telekom (Madžarska), Brescia (Italija) in Olympiacos Pirej (Grčija).

FOTO: Total Waterpolo

Miha Štamcar
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.