KPK boljši v osmini finala

Najmlajše slovenske hobotnice, ki so v predtekmovanju na turnirju Tomo Udovičić v Dubrovniku osvojile prvo mesto v svoji skupini, so v osmini finala morale priznati premoč ekipi KPK. Ekipa s Korčule je slavila z 9:3 (1:3, 2:0, 2:0, 4:0), tako da bo jutri slovenska reprezentanca do 12 let igrala za uvrstitev od 9. do 16. mesta. Njihov nasprotnik bo spet Novi Beograd.

Izbranci Martina Puša so odlično začeli tekmo proti Korčulanom, saj so minuto pred koncem uvodne četrtine z golom Maksa Julija Virca, ki je bil že njegov drugi, povedli s 3:0. En gol je prispeval še Tadej Županić, toda dve sekundi pred prvim odmorom so s štirih metrov v polno zadeli tudi Korčulani, ki so osem sekund pred menjavo strani še izenačili.

Tudi v tretji četrtini slovenski vaterpolisti nikakor niso našli poti do nasprotnikove mreže. V vratih KPK je bil odličen Luka Timur Seinpaal, v napadu pa je bil nerešljiva uganka za slovensko obrambo Josip Skonandić, ki je bil s štirimi goli tudi najboljši strelec tekme. 

Za slovensko reprezentanco do 12 let so igrali: Teodor Babić, Jaka Belić, Tjaž Bačić, Andrej Marinič, Filip Jeremić, Maj Plut, Nikola Stevanović, Filip Stare, Taras Čoha, Uroš Cvijanović, Maks Julijan Virc 2, Svit Trontelj, Arne Valant, Mihael Medved, Tadej Županić 1. Selektor ; Martin Puš.

foto arhiv ZVDS

Miha Štamcar
%d bloggers like this:

Spletno mesto uporablja piškotke in s tem zbira podatke o vašem obisku strani, prikazuje vsebine družabnih omrežjih in oglasih. Podrobnejše informacije na strani Zasebnost.

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družabni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družabnih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.